Onderhoudsvriendelijk terras in arduin
Arduin of blauwe hardsteen

Het team van Peeters James gaat aan de slag met verschillende materialen voor uw bestratingen. Voor iedere ondergrond of toepassing treft u wel het geschikte materiaal voor een feilloze aanleg. Een aanrader voor uw tuinpad of terras is arduin. Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg heeft deze blauwe hardsteen in leuke variaties.

Onderhoudsvriendelijke steen

Een terras in arduin betekent dat u voor een onderhoudsvriendelijke steen heeft gekozen. Deze natuursteen is eveneens erg duurzaam. Door zijn sterkte en hardheid is dit het ideale materiaal om buiten te leggen. Het is perfect bestand tegen weersinvloeden en de impact van bijvoorbeeld spelende kinderen en het dagelijks gebruik door er over te wandelen.

Ontdek de variaties

Peeters James biedt u graag die extra meerwaarde bij het uitwerken van uw kleine en grote projecten. Zo krijgt u een verrassende keuze wanneer u voor arduin kiest. De firma beschikt niet alleen over de nieuwe blauwe hardsteen. Het legt ook de authentieke vintage blauwsteen. Deze is ideaal voor wie bouwt in een landelijke stijl, zoals de pastoriestijl. Arduin is ook in tal van vormen en formaten verkrijgbaar.

Speel met diverse materialen

Win het advies van deze aannemer in om de volledige buitenruimte rond uw woning, appartement, kantoor of bedrijf aan te leggen. Met het gebruik van een variatie aan materialen, kan het bedrijf diverse effecten voor u uitwerken. Met klinkerwerken de oprit aanleggen, kasseiwerken om de grachtmuur te bouwen en een terras in arduin? In Heist-op-den-Berg moet u hiervoor bij zaakvoerder James Peeters zijn.

Contact

Creëer een prachtig terras en tuinpad met de professionele inzet van Peeters James. Laat het team snel langskomen om uw plannen om te zetten in realiteit.

Contactgegevens

James Peeters VOF
Isschotweg 109
2222 - Itegem


Tel.:   0470 54 52 380470 54 52 38
BTW   BE 0686.850.763

Bestratingen | Klinkerwerken | Kasseiwerken | Terras in arduin | Rioleringswerken