Professionele klinkerwerken
Klinkers doen uw woning extra stralen

Klinkers zijn en blijven de geschikte ondergrond om uw oprit, tuinpad of parking mee te bestraten. Professionele klinkerwerken dragen bij tot een unieke uitstraling van de ruimte rond uw woning of kantoor. Om tot dit resultaat te komen, rekent u op de bestratingen van Peeters James. In Heist-op-den-Berg en omstreken toont het bedrijf graag voor u de troeven van klinker- en kasseiwerken.

Duurzame materialen

Wanneer u uw oprit, wandelpad, parking of terras laat aanleggen, dan wil u voor vele jaren gerust zijn na de werken. Door voor klinkers te kiezen, beschikt u meteen over duurzaam materiaal. Zowel beton- als kleiklinkers zijn erg sterk en kunnen tegen een stootje. Zeker wanneer u op hetzelfde moment de rioleringswerken laat uitvoeren, bent u voor heel lange tijd zeker van kwaliteit.

Voor alle stijlen

Klinkers zijn een bestrating die trouwens bij verschillende stijlen van gebouwen passen. Woont u in een landelijke omgeving of heeft u eerder een moderne woning? In beide situaties verkrijgt u een meerwaarde na het laten uitvoeren van de nodige klinkerwerken. Vanuit Heist-op-den-Berg komt Peeters James dit met de grootste zorg voor u realiseren.

Service op maat

De firma uit de provincie Antwerpen legt klinkers bij al uw projecten. Dit gebeurt met een service op maat van uw wensen en tegen een eerlijke prijs. Een volledige oprit aanleggen inclusief de rioleringen of enkel uw terras in arduin voorzien, u mag rekenen op de beste materialen, een correcte plaatsing en een piekfijne afwerking. Schakel Peeters James vandaag nog in om de bestrating rond uw woning uit te werken. De zaakvoerder komt meteen langs voor de eerste besprekingen en biedt u nadien een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

James Peeters VOF
Isschotweg 109
2222 - Itegem


Tel.:   0470 54 52 380470 54 52 38
BTW   BE 0686.850.763

Bestratingen | Klinkerwerken | Kasseiwerken | Terras in arduin | Rioleringswerken