Bestratingswerken uitgevoerd door Peeters James uit Heist-op-den-Berg
Veel mogelijkheden met klinkers en kasseien

Peeters James is al meer dan 15 jaar een gevestigde waarde in bestratingen in Heist-op-den-Berg en omstreken. Klanten in de regio van de Kempen mogen rekenen op gedetailleerde werken door het bedrijf. De bestratingsfirma van zelfwerkend patroon James Peeters staat garant voor kwaliteitsvolle projecten aan een eerlijke en correcte prijs. Bel gerust om uw plannen te bespreken.

Klinkers en kasseien

Geef de ruimte rond uw woning, appartement of kantoor een stijlvolle look dankzij kassei- en klinkerwerken. De zaak legt klinkers in alle vormen en soorten bij de aanleg van uw terrassen, opritten en tuinpaden. De kasseiwerken kunnen hierbij gecombineerd worden met gebruik van kasseien voor de bouw van uw kasseimuren en -grachten.

Werken met arduin

Uw terras in arduin of blauwsteen vormt een andere mogelijkheid om tot een ongeëvenaarde afwerking van uw tuin te komen. De nieuwe blauwsteen past perfect bij moderne woningen terwijl de authentieke versie mooi staat bij uw landelijk huis. Laat gerust een plan uitwerken waarbij arduin op een unieke wijze wordt samengebracht met kasseien of klinkers. De keuze is aan u.

Rioleringen leggen

Bij uw nieuwbouw, renovatie of vóór de aanleg van uw terras is het soms noodzakelijk om rioleringen aan te leggen. Ook voor deze grond- en rioleringswerken vertrouwt u op Peeters James. De firma is uw geschikte partner in het leggen van gescheiden rioleringen. Dit is trouwens verplicht.

Contact

Contacteer Peeters James voor een persoonlijke service en een onberispelijke kwaliteit van uw bestratingswerken. De zaakvoerder komt graag langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

James Peeters VOF
Isschotweg 109
2222 - Itegem


Tel.:   0470 54 52 380470 54 52 38
BTW   BE 0686.850.763

Bestratingen | Klinkerwerken | Kasseiwerken | Terras in arduin | Rioleringswerken