Kwaliteitsvolle kasseiwerken? Slechts één adres!

Doe beroep op James Peeters wanneer u kasseien wil laten leggen

Een steengoede kwaliteit, een eerlijke prijs en een charmante, rustieke uitstraling: maak kennis met de talloze voordelen van kasseien. Dit natuurlijke materiaal leent zich perfect voor de plaatsing van bijvoorbeeld een mooie oprit, maar wordt ook vaak gebruikt bij openbare werken. Ze worden dan ook niet voor niets 'straatstenen' genoemd.

Voor al uw bestratingswerken kan u in regio Heist-op-den-Berg (Kempen) terecht bij James Peeters: een kei in kasseiwerken! Niet alleen terrassen, opritten of tuinpaden kunnen wij voorzien van kinderkopjes, wij zijn ook bedreven in de creatie van bijvoorbeeld kasseimuren en kasseigrachten.

Vraag een gratis offerte aan!

Een offerte voor bestratingen is steeds volledig vrijblijvend. Bovendien geven wij u graag gratis advies over de materialen waar wij mee werken. Klinkers of arduin behoren ook tot de mogelijkheden.

Wie met ons in zee gaat, is altijd zeker van correcte prijzen voor correct geleverd werk waar hij jarenlang plezier aan zal beleven. Geen reden om nog te twijfelen dus: contacteer ons vandaag nog voor een bestek op maat van uw project!